Британська розвідка: військові РФ масово дезертують, вони не розуміють сенсу війни

Через занепад морального духу російські військові цілими підрозділами відмовляються від участі в бойових діях в Україні про це повідомляє Міноборони Британії.

В дані британської розвідки багато російських військовослужбовців всіх рангів не розуміють цілей війни. Моральні проблеми в російських військах настільки значні, що обмежують можливості РФ у досягненні оперативних цілей.

Почастішали випадки відмови цілих російських підрозділів від виконання наказів. Також все частіше трапляються конфлікти із застосуванням зброї між російськими офіцерами і солдатами.

Російська влада щосили намагається чинити Юридичний тиск на військових-відмовників. Але жорстким репресіям заважає офіційний статус вторгнення, іменований “спеціальної військовою операцією”, а не війною.

Фактори низького морального духу російських військових включають погане керівництво, обмежені можливості ротації підрозділів, дуже важкі втрати, бойовий стрес, триваюче погане матеріально-технічне забезпечення та проблеми з оплатою праці.


Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.