Поки він чекає: у МВС назвали дату, коли Путін зважиться на масштабну мобілізацію

Поки що російський президент-диктатор з побоюванням ставиться до оголошення мобілізації. Але це може статися вже цієї осені

На початку вересня нинішнього року російський президент Путін все ж може піти на оголошення масштабної мобілізації на тлі божевільних втрат своєї армії в Україні.

Як заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко під час телемарафону, “реперною” датою може стати саме 11 вересня, передає ТСН.

Він зазначив, що аналітики вже прямо, але обережно подейкують, що у Кремля немає можливостей поповнювати ті резерви, які вибули з бойових дій в Україні.

“Наступна реперна точка для всіх нас – 11 вересня, регіональні вибори в Російській Федерації. І ці вибори для Путіна дуже важливі, тому що вони є вотумом довіри до його політики, вони будуть проходити під гаслом: “Ми стали гірше жити, але ми будуємо велику країну”… Росіяни хочуть бачити цю війну по телевізору, тому навряд чи можна очікувати, що Путін оголосить мобілізацію”, — сказав він.

Ситуація на фронті станом на сьогоднішній день, за даними Денисенка, дуже складна, але контрольована.

“Ситуація дуже складна, особливо на Сєвєродонецькому напрямку, але контрольована. Зараз ми можемо говорити про те, що у росіян фактично немає просувань на ключових для себе напрямках. Цієї ночі вони знову намагалися вийти на трасу “Бахмут — Лисичанськ”, цього разу їм це також не вдалося, знову ми їх відбили. І в самому Сєвєродонецьку особливих проривів немає. Але ситуація складна і на півночі Харківщини, тому що росіяни намагаються наблизитися до Харкова і знову перетворити його на прифронтове місто”, — зазначив він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.