Кара небесна: російських військових косить холера. Їх терміново відвозять до Росії

Інфекційні приймальні відділення для російських окупантів терміново готують в Ростові-на-Дону, куди солдатів Путіна вивозять з Маріуполя

Через колосальні проблеми з питною водою і цілковитою антисанітарією, що було влаштовано самими російськими окупантами, їх терміново почали вивозити на територію Росія. Причина-різкі спалахи холери.

Як повідомляє Обозреватель, про це розповів в ефірі телемарафону радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, про захворювання говорять на всіх рівнях окупаційної влади.

“Ми спостерігаємо, як місто закривається. Крім того, почала надходити інформація, що російська сторона в Ростові-на-Дону підготувала вже окремі інфекційні відділення, де вони готуються приймати власних військових, які можуть потрапляти в результаті епідемії, і слово “холера” звучить всередині міста, всередині окупаційної влади та їх кураторів”, – запевнив Андрющенко.

Між тим, раніше в Запорізькій обласній військовій адміністрації заявили, що росіяни на окупованій території в курнику спалюють тіла своїх загиблих військових, а в училищі облаштували в’язницю для тих, хто відмовляється воювати.

“У селищі міського типу Кам’янка Пологівського району багато росіян, а їх техніка регулярно переміщається по населеному пункту. На блокпостах перевіряють документи, роблять повний огляд автомобіля, телефону та особистих речей, тепер окупанти вимагають пред’являти ще й спеціальний пропуск, який видають в окупаційній комендатурі. Приміщення училища росіяни перетворили на в’язницю, в якій тримають своїх військовослужбовців, які відмовляються воювати”, – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.