Російські війська почали раптово відступати із Запоріжжя. Подробиці

Інформацію про відступ окупантів підтвердив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух

Російські окупаційні війська починають підозрілі маневри, починаючи відводити свої сили з Запорізького напрямку. Зокрема, вони відходять з Мелітопольського та частини Василівського району на Запоріжжі, можливо, у рамках ротації.

Як передає УНІАН, про це розповів Олександр Старух у телеефірі, інформуючи про ситуацію в області щодо російського вторгнення.

За його словами, переміщення окупантів відбувається в напрямку Херсона.

Старух зазначив, що окупанти не залишають спроби просунутися далі на сході Запорізького регіону.

“По лінії розмежування тривають активні бойові дії, де наші військові дають гідну відсіч ворогові. Зіткнення відбуваються в Оріхові, Гуляйполі, від постійних обстрілів страждає Комишуваха і населені пункти поблизу”, – повідомив Старух.

За його інформацією, в Запорізькому регіоні триває зведення ліній захисту, що істотно допомагає нашим Збройним силам давати відсіч окупантам. Зараз облаштовано багато фортифікаційних споруд на підступах до Запоріжжя.

Він підкреслив також, що нагальним питанням залишається робота АЕС і загальна ситуація в місті Енергодар. За його словами, станція продовжує працювати, хоча співробітники перебувають під постійним тиском. Так чи інакше, атомна електростанція залишається українською і дає електроенергію в нашу енергосистему.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.