Армія РФ вже панікує: ЗСУ отримають Британські ракетні установки. Що за звір

Борис Джонсон підтвердив передачу Україні ракетних систем M270. Йдеться про установки, аналогічні американським HIMARS, але на гусеничній базі.

Великобританія оголосила про новий пакет військової допомоги Україні.

Міністр оборони Великобританії анонсував, що в Україну прибудуть РСЗВ дальністю 80 км.за його словами, це дозволить ЗСУ краще захистити себе від далекобійної артилерії ЗС РФ.

Керівництво Великобританії неодноразово заявляло, що українці “зруйнували міф про непереможність Путіна і написали одну з найславетніших глав у військовій історії і в житті” своєї країни, тому допомогти такому героїчному народу є честю для британського народу.

“Так звана непереборна сила путінської військової машини розбилася об непохитний український патріотизм і любов до країни”, – підкреслив Джонсон.

Також в Британії заявили, що їх підтримка України буде змінюватися в міру розвитку тактики Росії на війні і додали, що M270 допоможуть українським військовим захиститися від далекобійної артилерії російських військ. Точна кількість зброї не називається.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Simple Warrior (@simplewarrior007)

“Ці високоефективні реактивні системи залпового вогню дозволять нашим українським друзям краще захистити себе від жорстокого застосування далекобійної артилерії, яку сили Путіна без розбору застосовували для знищення міст”, — сказано в офіційному повідомленні.

Довідка: M270-американська універсальна пускова установка, що використовується в якості РСЗВ і установки для запуску тактичних ракет. Вона може вражати цілі на відстані від 32 до 300 км.Це залежить від типу ракети. РСЗВ призначена для виконання бойових завдань з ураження і знищення з закритих вогневих позицій вантажних автомобілів, легкоброньованих бронетранспортерів, а також командних пунктів, вузлів зв’язку та інших площинних цілей. Всього в одному пакеті є 12 ракет

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.