Перемога України: Путін проговорився про те, як тріщать його “горішки”

Російський бункерний президент не перестає дивувати своїми застереженнями на тлі історичних втрат російської армії в Україні

На тлі недавніх заяв Заходу про надання Україні ще більш потужних озброєнь у Кремлі починається справжнісінька вакханалія.

Переляканий заступник глави російської Ради безпеки Медведєв то погрожує Європі ядерним ударом, то кричить про те, що Росія знищуватиме Київ.

Глава російського МЗС Лавров теж б’ється в істериці, налякуючи захід і Україну силами ядерного стримування. Вусатий нелегітимний президент Білорусі Лукашенко починає якісь незрозумілі навчання біля кордонів України, а Тихоокеанський флот РФ терміново виходить на стрільби у води Тихого океану.

Тим часом, бункерний президент Путін розповідає росіянам про свої успіхи в “спецоперації” на території України, де загинуло, щонайменше, понад 30 тисяч російських військовослужбовців.

Путін допустив, що називається, застереження по Фрейду, розповівши про те, як “клацаються горішки”. Ми, звичайно, здогадуємося, чиї “горішки” почнуть клацатися після того, як ЗСУ отримають всю необхідну військову допомогу.

Але поки Путін хвалиться перед своїм електоратом тим, що західна допомога для України збивається російськими системами ППО. Не зовсім зрозуміло, що там збиває російська ППО і яку китайську локшину вішає Путіну його міністр оборони Шойгу. Також залишається загадкою, чому російські системи ППО не врятували гордість Росії – ракетний крейсер “Москва”, у екіпажу якого теж “тріснули горішки”. Але залишимо це питання відкритим.

Ось що заявив Путін кремлівському телеканалу “Росія-1”, розповідаючи про те, як “друга армія світу” протистоїть Західній допомозі для України:

“Їх наші системи ППО клацають як горіхи. Знищено десятки”…

Як думаєте, “горішки” Путіна скоро затріщать?

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.