Путін наказав застосувати в Україні “сирійський досвід”. Чим це загрожує

В результаті таких атак можуть постраждати як військові об’єкти, так і об’єкти цивільної інфраструктури

За словами заступника начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова, Росія може піти на застосування так званого “сирійського досвіду” на території України.

За словами Громова, це означає, що російські окупанти почнуть інтенсивне застосування авіації і нанесення ракетних ударів як по позиціях українських військ, так і цивільним і логістичним об’єктам на всій території України.

“Судячи з розвитку ситуації і характеру діяльності угруповань противника в операційних районах найближчим часом пріоритетними завданнями для противника будуть: нарощування інтенсивності застосування авіації і нанесення ракетних ударів як по позиціях наших військ, так і по цивільних і логістичних об’єктах по всій території України, продовження тотального знищення цивільної інфраструктури і мирного населення, в першу чергу за рахунок нанесення ракетно-авіаційних ударів. Це так званий сирійський досвід”, – заявив Громов, якого цитує Цензор.

За словами Громова, подальшою метою РФ є оточення і знищення угруповання Об’єднаних сил, створення стійкого сухопутного коридору з Ростовською областю РФ до тимчасово окупованої території АР Крим і надалі – в Придністров’ї і, як результат, позбавлення України виходу до Чорного і Азовського морів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.