ПриватБанк вводить нові умови кредитування на найближчі три місяці: кому залишать пільги

ПриватБанк із 1 червня змінює правила кредитування для своїх клієнтів. Кредитні канікули, які тривали три місяці, підходять до завершення. Відсоткові ставки за кредитними картками повертаються, однак клієнтів чекають деякі зміни.

Вже за кілька днів ПриватБанк відновить активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжить пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток.

У банку зазначили, що клієнти зможуть відкрити нову кредитну картку або збільшити ліміт кредитування за картками, що діють, при цьому для них діятиме знижена вдвічі відсоткова ставка.

При внесенні обов’язкового щомісячного платежу у розмірі 5% від суми заборгованості за кредитом клієнту будуть доступні пільгові умови зі ставкою 1,7%. Якщо розмір платежу менший, то відсотки нараховуватимуться за стандартними ставками 3,4% (для карт “Універсальна Голд”) та 3,5% (для карт “Універсальна”). Такі умови кредитування ПриватБанк продовжив до серпня 2022 року.

Особливі умови обслуговування кредитних карток діятимуть з 1 червня для мобілізованих військовослужбовців та осіб, які постраждали внаслідок військової агресії Росії. Для них кредитні канікули триватимуть до закінчення воєнного стану в Україні.

Передбачається скасування обов’язкових щомісячних платежів, а відсоткова ставка за користування кредитом залишається 0%. Кредитний ліміт можна використовувати у будь-якому обсязі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.