путін може бути мертвим? У Британії заговорили про двійників в Кремлі та серйозну хворобу диктатора

Новини про загибель політика в Москві замовчуватимуть до останнього

Російський кривавий диктатор володимир путін, найімовірніше, страждає від онкології і навіть може бути вже мертвий. За припущенням агентів британської розвідки, навіть у разі реальної смерті політика цей факт спробують замовчувати протягом декількох тижнів або місяців, щоб уникнути непотрібного держперевороту.

Більше деталей повідомило іноземне видання Daily Star, посилаючись на особисті джерела у МІ-6.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

Існує припущення, що кілька останніх виступів володимира путіна для ЗМІ були телевізійними “консервами” — заздалегідь записаними інтерв’ю. Не виключено й використання двійників, адже раніше це відбувалося. Тоді вельми плачевний стан диктатора під час параду до 9 травня 2022 року можна легко пояснити — або хворобою, або двійником.

“Існує ймовірність, що він уже мертвий, — цитує британський таблоїд своє джерело. — Це неможливо знати. Вважається, що путін використав двійників у минулому, коли йому було погано, і Кремль може робити це зараз”.

У британських спецслужбах наголошують: найближча група політиків, які щільно працюють з путіним останні кілька років, є абсолютно лояльною до його політики. І смерть путіна є одним із найсильніших страхів для цих людей, адже, ймовірно, послужить поштовхом до глобальних змін влади.

“Може статися переворот у Кремлі, і російські генерали захочуть піти з України”, — припускає джерело з МІ-6.

Зараз продовження життя російського диктатора його оточення потребує чи не більше, ніж він сам. Тому навіть попри видиме погіршення стану чи ймовірну смерть у Москві ретельно приховуватимуть ці факти.

За припущенням експертки з Росії Фіони Хілл, путін, з яким вона раніше бачилася, зараз “не надто добре виглядає”. Цілком імовірно, політик може бути на постійному медикаментозному лікуванні, зокрема стероїдами.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.