Проти навіть комуністи: у Владивостоку депутати вимагали від путіна вивести війська з України, – ВІДЕО

Вчора, 27 травня, група депутатів від комуністичної партії законодавчих зборів Приморського краю Леонід Васюкевич та Геннадій Шульга звернулася до путіна з вимогою припинити війну в Україні та негайно вивести війська. За цей політичний демарш вони будуть виключені із фракції.

Про це повідомляє редакція 056 з посиланням на Telegram-каналі Newsbox24.tv.

На засіданні крайового парламенту депутат Леонід Васюкевич зачитав звернення, в якому йдеться про те, що “військовим шляхом досягти успіху неможливо”.

Він нагадав про дітей загиблих російських військових і заявив, що у разі, якщо війна не припиниться, сиріт у рф стане ще більше.

“У ході військової “операції” гинуть і стають інвалідами молоді люди, які б могли принести величезну користь нашій країні”, – пояснив депутат.

Промову Васюкевича намагався перервати голова приморського парламенту Олександр Ролик, який виніс депутату-комуністу зауваження і наказав відімкнути йому мікрофон. Але за колегу заступився ще один депутат законодавчих зборів Приморського краю Геннадій Шульга, який також підписав антивоєнне звернення до путіна.

Щоб не допустити порушення диктаторського режиму, губернатор Олег Кожем’яко закликав “вивести із зали” Васюкевича та Шульгу. Він сказав що дії депутатів “порочать російську армію” і назвав їх “зрадниками”. Також їх обох позбавили права голосу на засіданні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.