“Ми скидалися на похорон”: Юрій Ткач розповів, як не стало його друзів. Він плакав

Юрій Ткач, який займається волонтерством і захищає рідну землю від російських окупантів, втратив на війні своїх друзів. Вони разом з українським коміком стояли на сторожі спокою Києва, але загинули від ворожих куль.

Про трагедію актор ” Кварталу 95 “розповів славі Дьоміну в свіжому випуску програми”Слава+”. Через клубок в горлі і виступили сліз, Ткач не зміг поділитися подробицями, лише сказав, що це двоє хлопців.

“На тій території, де у нас була самооборона, де ми організовувалися, зараз приїхали вже два хлопці, ми скидалися на похорон. Завтра будуть похорони”, – розповів він під час запису інтерв’ю.

Юрій Ткач вступив до лав територіальної оборони Києва на другий день війни. Він не став цього афішувати, що призвело до хейту в соціальних мережах. Комік розповідав, що під постами йому стали писати гидоти і називати зрадником, а також поширювати чутки в мережі, що він і ще кілька артистів втекли з України.

Сім’я гумориста перший час перебувала з ним у столиці, а коли місто стали сильно бомбити, актор вивіз дружину і дочку на Західну Україну, звідки вони перебралися до Болгарії. Через два місяці розлуки Ткач побачився з рідними, і ця зустріч зворушила його шанувальників до сліз.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.