“Контракт із дияволом і жорстока смерть”: екстрасенс Макс Гордєєв про те, коли закінчиться війна і як помре Путін (ВІДЕО)

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв розповів, що повномасштабна війна в Україні закінчиться, коли кожен українець усвідомить її справжнє призначення. Активні бойові дії, за словами ясновидця, триватимуть до 15 травня, а вже у серпні ми почнемо поступово відновлювати країну.

Як інформує “Obozrevatel”, про це Гордєєв розповів журналісту Славі Дьоміну. Екстрасенс порадив українцям розібратися, що вони усвідомили після вторгнення РФ в Україну.

“Війна закінчиться рівно тоді, коли ви зрозумієте, чому для вас ця війна відбувається. У вашому житті. Чому вона була вам дана? Для чого? Хтось зрозуміє, що чоловік, який залишився в Україні, а ви поїхали далеко, не такий благовірний як вам здавалося. Хтось зрозуміє, що втратити будинок – це така дрібниця, що життя людини набагато важливіше, і це дасть їй дуже велику силу і впевненість у майбутньому. Хтось зрозуміє, що піти у парк зі своєю коханою людиною – це такий унікальний дар зараз, що він почне ще більше цінувати та любити свого партнера. Для кожної людини усвідомлення приходить у різних виконаннях. Хтось повинен зрозуміти, що Росія нам – не друг, і ніколи ним не була”, – прокоментував переможець литовської та учасник української “Битви екстрасенсів”.

Астролог упевнений, що ближче до літа активні бойові дії припиняться, а за три місяці біженці почнуть активно повертатися додому.

“Пік відбувається в травні. По 15 травня включно будуть саме такі потужні обстріли. Найголовніше – пережити дев’яте число, яке так усі бояться. Почнуть припинятися всі ці бої ближче до літа… Мені здається, що всі ці масштабні бої закінчаться і люди почнуть у великій кількості повертатися додому, і ми почнемо вже якісь планові роботи робити, відновлювати з серпня максимально”, – зазначив ясновидець.

Що стосується смерті Путіна, то вона, на думку Гордєєва, буде болісною та жорстокою. Більше того, екстрасенс не виключає, що диктатор помре від рук своїх поплічників. З імовірних вбивць – Рамзан Кадиров.

“Він помре так само, як усі люди, які підписували контракт із дияволом. Це буде жорстока смерть. По-перше, він і так уже тримається на соплях. Він розпливається. Це більше схоже на скелет, на який натягли шкіру. Я переглядав, біля нього купа лікарів. Купа різних шаманів, які його якось піднімають. Він розуміє чудово, що він уже своє відбуває. Мені бачилася людина, схожа на чеченця, яка ударяє йому в спину ножем”, – поділився Гордєєв.

Він додав, що Путін має серйозні проблеми зі здоров’ям: “У нього дуже чітко енергетично показує серцева чакра. Вона в нього забита дуже сильно. Там взагалі жесть відбувається. Коли тобою керують демони, вони вибивають тебе зсередини і ти стаєш розпливчастим. Багато хто впевнений, що в нього це ботокс, але я впевнений, що це натягнутий демон. Нехай мене зараз засміють, але я однозначно відчуваю, що він продав душу дияволові”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.