Виїзд до Канади біженців з України: програма CUAET та типові помилки під час подавання документів

Програма СUAET – це дозвіл на екстренний в’їзд до Канади. Наразі українці можуть отримати тимчасовий статус резидента за спрощеними умовами. Отримавши CUAET, можна офіційно працевлаштуватися, навчатися та отримувати медичну допомогу. Виїзд до Канади біженців з України за цією програмою – одна з можливостей евакуюватися з небезпечних регіонів. Однак, як розповідає еміграційна експертка Оксана Карбованець в своєму профілі Instagram, українці регулярно допускаються помилок при подаванні документів на її оформлення.

Як виїхати до Канади за програмою CUAET: п’ять помилок і як їх не допустити
Не заповнюють анкету окремо для кожного члена сім’ї: варто звернути увагу, навіть якщо неповнолітня дитина вписана в ваш закордонний паспорт, потрібно заповнювати окрему заявку також і від її імені.
Можуть пропускати цілі періоди в своїй кар’єрній історії: якщо ви не працювати певний час (наприклад, доглядали за дитиною, шукали нову роботу тощо), то цю інформацію обов’язково потрібно вказувати при оформленні документів.
В пункті Residential address вказують прописку: тут потрібно вказувати місце фактичного проживання на момент подавання документів.
Не роблять дозвіл від батька на в’їзд дітей до іншої країни з завіренням нотаріуса: це необхідно в тому випадку, якщо мама виїжджає до Канади одна з дітьми, адже без цього дозволу в’їзд неможливий.
Не додають переклад документів англійською чи французькою: всі документи, які ви прикріплюєте до заяви, повинні бути перекладені у сертифікованого персонала.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.