На 9 травня буде зло від Путіна: історик розповів про поганий сценарій

На 9 травня буде зло від Путіна: історик розповів про поганий сценарій

Український історик Олександр Алфьоров заявив, що РФ використовує 9 травня “як ідеологічний маркер для потужної підтримки пропаганди”.

У мирний час в Україні 8 травня в День пам’яті і примирення разом з Європою українці завжди шанували пам’ять загиблих під час Другої світової війни, а в РФ 9 числа відзначали День Перемоги. Ось тільки в 2022 році все буде зовсім по-іншому, Україна день за днем наближає свій власний день Перемоги. А ось про те, що задумала Росія, стало відомо від експертів.

Український історик Олександр Алфьоров в ефірі “Україна 24” заявив, що Президент Росії Володимир Путін використовує 9 травня як ідеологічний маркер для потужної підтримки пропаганди.

Експерт упевнений, що в цей день, 9 травня, в Москві буде парад Перемоги, незалежно від стану війни на Україні або мирних переговорів. Ще б пак, на думку історика, кремлівський режим “апофеозно налаштований і зациклений” на дні перемоги.

“9 травня-офіційний день мракобісся “русского мира”. В одній колоні маршируватимуть псевдо ветерани з портретом Сталіна та іконою Миколи II, якого розстріляли більшовики”, – каже історик.

Він вважає, що під час параду на Красній площі в Москві можуть пройтися не тільки колони військової або трофейної техніки, а й українські військовополонені, яких змусять це зробити.

Таке рішення Путін прийме, так як глава РФ, за даними його біографів, є символістом і його Нездорова уява буквально залежить від оточуючих його чисел і символів.

Історик попереджає, що особливо небезпечним у питанні розв’язаної війни проти України може стати саме другий понеділок наступного місяця, коли в РФ припадає так званий день Перемоги.

“Коли ми говоримо в цілому про це хворому на маніакальні розлади людині, то потрібно розуміти, що віруючим він не є, а оточує себе забобонами, тому що вірить в числа і дати”, – говорить фахівець.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.