Путін у війні проти України використав чорну магію: тарологиня пояснила, чим усе закінчиться

Президент Росії Володимир Путін, який приховує свою справжню дату та рік народження, у війні проти України використав чорну магію. Спеціально для нього було проведено таємні ритуали, але це не допоможе йому здобути перемогу в битві.

Про це заявила тарологиня Олена Бюн. За її словами, Путін вже опинився в пастці, він розірвав стосунки зі своїм найближчим оточенням. Глава Кремля чітко розуміє, що його плани щодо захоплення України зазнали краху, і шукає винних у цьому, влаштовуючи репресії.

“Що стосується наступу, то в Росії шукають варіанти, як саме наступати на Україну і який шлях краще для втілення кривавого плану. Йде якесь перегрупування. Ситуація, я б сказала, у підвішеному стані. Але в Росії чітко розуміють, що вони все одно опиняться на дні, тому що зробили багато серйозних помилок, які виправити неможливо”, – зазначила Бюн.

Тарологиня наголосила, що у Росії ще сподіваються, що можуть скинути владу в Україні шляхом використання своїх агентів. Також Путін робить ставку на інформаційну війну та залякування населення України. Саме тому в Кремлі говорять про ядерну зброю – вони думають, що так досягнуть здачі міст, але цієї війни Росії в жодному разі не виграти.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.