Окупанти шукають “слабкі місця” в українській обороні: Арестович розповів про ситуацію на лінії фронту

Триває 59-та доба боротьби України проти загарбницьких російських військ. Основні бойові дії точаться на Донецькому та Луганському напрямках. Ворог не зупиняє спроби знайти слабкі місця в обороні ЗСУ.

Про це 23 квітня повідомив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович. За його словами, окупаційні війська протягом шести днів постійно перегруповуються для наступу на Донбасі. “Будемо чекати результати цього перегрупування. Щось мені підказує, що вони будуть невтішні для противника”, – зазначає він. Щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця.

Основні зусилля ворога наразі зосередженні на напрямку Слов’янськ-Краматорськ. РФ не полишає спроби просунутися в напрямку міста Гуляйполе. Поки успіхом операції армії Кремля не увінчалися.

Повідомив Арестович і про невтішні новини. За його словами, Росія намагається придушити спротив українських військових, які тримають оборону Маріуполя. Завод “Азовсталь”, де перебувають захисники міста та мирні жителі, обстрілюється з важкої артилерії. Є спроби поновлення штурму. “Менше з тим, наші захисники тримаються, незважаючи на дуже складну обстановку. І навіть роблять контрвилазки”, – підкреслює радник голови ОПУ.

За добу ЗСУ звільнили ще 3 населених пункти Харківщині. На Донецькому та Луганському напрямках паливо-заправник і 3 артилерійські системи.

На Херсонщині ворог намагається вийти на адміністративні кордони області, незважаючи на несприятливі умови та великі втрати серед особового складу та техніки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.