“Не здатні просунутися ні на метр”: Арестович пояснив, що діється із “Великим наступом” окупантів на Донбасі

На Донбасі російські окупанти не здатні просунутися ні на метр: радник голови Офісу Олексій Арестович зазначає, що найімовірніше російські військові просто саботують цей наступ.

Як інформує “ТСН”, про це радник Офісу президента Олексій Арестович заявив в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

“Війська РФ не можуть просунутися ні на метр. Вони від самого початку були приречені на поразку: тому що там місцевість не допомагає, вони повторюють київську помилку, водночас роблять це частини, котрі були перекинуті з-під Києва, і які знають, чим це закінчується. Коли 25-тисячну масу намагаються втиснути у 5 лісових стежок. Але це не найголовніше”, – сказав Арестович.

Також Арестович додав, коментуючи призначення генерала Дворнікова:

“Тому що він здатен гнати війська вперед, не чекати на інших, він цим дуже добре відомий. Навіщо знадобилася людина, щоб гнати війська, не жаліючи їх? Це означає, що війська почали жаліти самі себе. У мене є гіпотеза, що всі російські військові – від рядового до середнього рангу – саботують цей наступ…

Військових у недостатній кількості знову намагаються кинути на найбільш боєготовні частини ЗСУ, які вже злі і з величезним 8-річним досвідом тощо. Що вони повинні думати? Ти щойно поховав чотирьох з 10 бойових товаришів, і тебе знову кидають в таку ж м’ясорубку? Який вихід – просто вдаємо наступ”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.