Його швидко приберуть: Арестович розповів, як охоронці Путіна стануть мільярдерами

Арестович розповів, хто зупинить Путіна в разі ядерної війни. Так, на думку радника глави офісу президента, тільки Пекін зможе знайти аргументи для президента РФ Володимира Путіна і не допустить ядерної війни.

Багато хто пам’ятає кремлівський переполох в 2020 році, коли стало відомо, що один з підполковників Федеральної служби охорони Володимира Путіна наклав на себе руки в Москві. Пізніше трапився “нещасний” випадок з Зінічевим. На цьому грунті у Володимира Путіна багато відзначили параноїдальну заклопотаність диктатора своєю безпекою. А зараз, коли проти Росії повстав весь світ, у президента Росії, і правда, є величезний привід побоюватися за власне життя.

Так, останні події в правлячій кремлівській верхівці вказують на посилення внутрішньокланової війни в рамках т.зв. транзиту влади. Тому більше немає ніякої впевненості, що Путін вийде з бункера на Уралі, де він ховається, живим.

Разом з тим радник глави офісу президента Олексій Арестович неодноразово підкреслював, що смерть російського лідера Володимира Путіна не вигідна Україні. На його думку вона навряд чи закінчить війну і може лише привести до подій, при яких Захід просто зніме з РФ всі санкції.

Разом з тим, Арестович не виключає, що в разі застосування Путіним тактичної ядерної зброї у війні проти України, то відреагує вже не Україна, а весь світ і для глави Кремля все закінчиться дуже швидко, тому що його, швидше за все “приберуть”. Про це Арестович сказав в ефірі YouTube-каналу ФЕЙГІН LIVE.

Він зазначив, що весь світ розуміє, що мають справу з “божевільним маніяком, який не зупиняється ні перед чим”.

“Перше, до кого вони підуть (захід у разі ядерного удару від Росії. – ред.) – до китайців. Китайці почнуть тиснути дуже серйозні “кнопки”. Китайці! Не Захід. І Путін стане перед простим вибором: ядерний удар по Китаю наносити чи ні, на тиск. Китайці зуміють підібрати важелі. Я думаю, що офіцери охорони Путіна стануть мільярдерами і ситуація буде вирішена в короткі терміни”, – заявив Арестович.

І дійсно, якщо Путін натисне на червону кнопку, то безпрецедентний тиск на країну-агресора чинитиме не тільки захід і США, але й інші країни світу, в тому числі і Китай. Роль останнього буде вирішальною, заявив радник глави офісу президента України

“Я думаю, що офіцери охорони Путіна стануть мільярдерами і ситуація буде вирішена в короткі терміни”, – заявив Арестович.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.