Vodafone знизив тарифи для деяких українців під час війни

Vodafone ухвалив рішення знизити тарифи для українців, які наразі вимушено перебувають за кордоном. Мобільний оператор зробив послугу “Доступний роумінг” безкоштовною у 27 країнах Європи, а значить плата за дзвінки та інтернет для абонентів за кордоном протягом місяця зніматися не буде.

Так, з 1 квітня послуга діє для українців в Австрії, Бельгії, Болгарії, Хорватії, Данії, Естонії, Фінляндії, Франції, Латвії, Литві, Швеції, Норвегії. До цього “Доступний роумінг” від Vodafone можна було підключити у Великій Британії, Угорщині, Німеччині, Греції, Ірландії, Італії, Іспанії, Молдові, Нідерландах, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, Туреччині, Чехії.

Послуга “Доступний роумінг” діє протягом 30 днів після прибуття у конкретну країну. Кожен абонент Vodafone отримує 400 МБ мобільного інтернету, 60 хвилин на вхідні та вихідні дзвінки в Україну та на номери в країні перебування. Крім того, абонентам безкоштовно надається по 100 МБ інтернету щодня, а також безкоштовне спілкування у Skype, Viber, WhatsApp.

Замовити послугу та зекономити на послугах зв’язку за кордоном українці можуть за номером *600*6#. “Доступний роумінг” буде діяти у тій країні, в якій було виконано підключення. Послуга доступна для абонентів усіх тарифів Vodafone.

Одночасно з послугою “Доступний роумінг” можна підключити послуги “ГігаРоумінг”, “ГігаРоумінг Max”, “ГігаРоумінг Ultra”, або “Тиждень розмов”. Це додаткові послуги для тих, кому 3 ГБ інтернету на місяць у роумінгу буде недостатньо.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.