Потужна охорона та життя у підвалі: Олена Зеленська зізналася, як переживає війну з дітьми

З початку війни сім’я українського президента Володимира Зеленського неодноразово отримувала загрози. Росія прямим текстом заявляла про намір скинути нинішній уряд України, а в Мережі повідомляють, що глава держави та його сім’я фігурують у російських “списках на знищення”.

Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв’ю німецькому виданню Zeit, розповівши про те, в якому стані вона зараз живе та як її діти переживають повномасштабне вторгнення РФ на територію нашої країни. За словами дружини президента, її сім’я зараз живе як у страшному сні і мріє якнайшвидше прокинутися.

“Те, що мене та мою сім’ю тепер переслідують, схоже на низькопробний бойовик”, – зазначила Олена Зеленська.

Перша леді зазначає, що вороги намагаються чинити тиск на Володимира Зеленського, погрожуючи розправитись із його сім’єю.

“Це реалістичний план, тому ми маємо дуже сильну охорону”, – зазначила Олена Володимирівна.

Тим часом перша леді щиро вірить у те, що на наші вулиці знову повернеться свято, вона вірить у силу нашої армії та у перемогу України над російським фашизмом.

Також Олена Зеленська здивована, наскільки стійко нинішні події переживають її діти, як вони проходять усі випробування. Вони не ставлять зайвих питань та чітко виконують розпорядження батьків.

“Їм не заважало те, що їм доводилося спати в одязі кілька днів поспіль. Одної ночі я так втомилася, що я міцно заснула і не почула повітряну тривогу. Мій син мене абсолютно спокійно розбудив і сказав: “Мамо, нам знову треба до підвалу. Вставай. Пізніше поспиш”, – зазначила перша леді.

Олена Зеленська розповіла, що постійно розмовляє з дітьми, розповідає дочці Олександрі та сину Кирилу про те, що відбувається. Також вона поскаржилася на те, що її молодша дитина стала малювати війну, і тепер перша леді мріє побачити у сина в альбомі зображення Людини-павука або Бетмена.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.