13 країн підписали заяву про термінову модернізацію ППО України

Ряд західних країн у понеділок, 21 березня, підписали спільну заяву “Про невідкладну необхідність модернізації ППО України”. Зокрема, оновлення української ПВО вимагають 13 країн-партнерів нашої держави.

 

Про це повідомив глава Верховної Ради Руслан Стефанчук. Він також висловив подяку за підтримку України у цей непростий час.

“Сьогодні Чехія, Естонія, Польща, Франція, Грузія, Німеччина, Ірландія, Латвія, Литва, Нідерланди, Швеція, Великобританія та США підписали спільну заяву “Про невідкладну необхідність модернізації системи ППО України”. Щиро вдячний за підтримку України у цей непростий час”, – зазначив Стефанчук.

Нагадаємо, в Офісі президента України оприлюднили відео, яке показує руйнівні масштаби російської війни на нашій землі. Армія країни-агресора порушує всі міжнародні закони, завдаючи ударів по цивільних об’єктах і мирних людях. Ролик, адресований Конгресу США, було опубліковано 16 березня, в 21-й день масштабного російського вторгнення. Відомство закликало Америку допомогти закрити небо над Україною.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.