Лікарка з розбомбленого пологового у Маріуполі розповіла про жахи війни у місті

Лікарка Людмила зі знищеного окупантами пологового у Маріуполі розповіла, що на час атаки у закладі було понад 30 новонароджених дітей. У пологовому – 45 вагітних жінок.

Відповідну інформацію жінка розповіла 19 березня. Тільки напередодні вона змогла евакуюватись до Запоріжжя.

Людмила пригадала, що 9 березня вона пішла з роботи за 20 хвилин до того, як окупанти завдали удару по дитячій лікарні та пологовому будинку Маріуполя. Жінка пригадала:

було 14 новонароджених у відділенні патології; 17 дітей – у пологовому відділенні; а також 45 вагітних та 36 співробітників лікарні; на жаль, двоє людей загинули.

️Три тижні не було зв’язку – ні електрики, ні опалення, ні води, ні газу, нічого. Завдання лікарні було в тому, щоб працював дизель-генератор, на якому діти перебували на кисні та працювали операційні. Воду та дитяче харчування привозили волонтери,– пригадала Людмила.

️Людмила зауважила, що насправді, звісно ж, у лікарні та пологовому не було жодних націоналістів, не було військових. Там були тільки діти, жінки та персонал.

“Звичайні люди у своєму місті, які опинилися під ракетами та бомбами російських загарбників, які методично знищують усе живе в Маріуполі”, – підсумувала лікарка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.