Доки українці скуповують зброю та бронежилети, росіяни “б’ються” за заспокійливі та презервативи

Доки українці захищають свою землю від російських окупантів, займаються волонтерством та виходять з голими руками на мітинги проти озброєних орків, громадяни країни агресора “знімають свою на пругу”.

Для цього вони використовують секс та рецептурні заспокійливі. Про це свідчить те, що 28 лютого по 6 березня найпопитнішими товарами в магазинах та аптеках рф стали антидепресанти та презервативи.

Про це повідомило російське видання з посиланням на дослідження компанії Компанія DSM Group.

24 лютого путін здійснив повномасштабний воєнний напад на Україну. Після цього закордонні компанії стали зупиняти свою діяльність у росії, уряди вводити санкції проти фізичних та юридичних осіб, держави позакривали небо для польотів російських літаків, а курс рубля зазнав найбільшого в історії падіння.

Життя стало вже не таким комфортним і багато громадян країни-агресора роз’їхались за кордон, або планують це. Деякі намагались влаштовувати антивоєнні мітинги, але їх били та заарештовували.

Отож росіяни засмутились і вирішили, що в такій ненадійній, диктаторській країні залишається лише займатись захищеним сексом і пити заспокійливі.

Так, згідно з дослідженнями, росіяни витратили на презервативи на 184,1 млн рублів більше, ніж в довоєнний аналогічний період минулого року. Також в кілька разів більше вони потратили на рецептурні антидепресанти і снодійні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.