“Маріуполя вже немає, розумієте?” Вакарчук показав відео з жінкою, яка вирвалася з блокади. Співак сам заплакав

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук опублікував розповідь мешканки Маріуполя, яка вирвалася з блокади і стверджує, що міста вже немає. Жінка з дітьми повідала співаку на АЗС в Дніпрі, як вночі під обстрілами по мінному полю рятувалася в колоні, спостерігаючи за біженцями, що йшли пішки по трасі. Емоційна розповідь викликала в зірки сльози.

 

Машина героїні відео, з її слів, натрапила на димову міну, тому вони змушені були відірватися від решти авто. Ролик з’явився на сторінці виконавця в Instagram (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Коли в коментарі під моїми відео з наших міст, охоплених війною, ще випадково забігають зі своїм цинічним “ви врьотє” ті, хто й прийшов до нас зі зброєю, приніс цю війну – не витрачайте час на суперечки з ними – посилайте за російським кораблем”, – підписав допис артист.

Жінка, з якою вдалося поговорити Вакарчуку, з дітьми вибиралася з Маріуполя колоною авто вночі 15 березня після багатоденної блокади міста. Співак випадково зустрів її на заправці в Дніпрі, звідки вона прямувала до Львова.

Святослав Вакарчук поговорив із біженцями

Автор відео розпитав у нової знайомої, як проходила евакуація, на що вона емоційно відповіла: “Ми думали вже, що там і залишимося. По дорозі під нами зірвалася міна, може димова. Повалив білий і чорний дим, і ми не знали, бігти нам і куди. Ми стали, а потім поїхали швидше, бо боялися загубитися”.

Після цього жінка з двома дітьми розплакалася, згадуючи жахливий шлях, який їм вдалося пройти, щоб врятуватися від окупації росіян. На емоції пробило і виконавця.

Біженка з Маріуполя розплакалася, розповідаючи про звірства окупантів

“Знаєте, це такий жах, коли вночі ти їдеш, по полю, а зверху, ніби тисячі світлячків, ці машини, які їдуть. Міста немає, ви розумієте? Немає, жодного будинку, який би вцілів. Люди йдуть пішки по трасі з сумками. Йдуть, куди очі дивляться. Бо, якщо зараз повітряна атака.. Це навіть не ГРАДи, ми ГРАДів уже не боїмося. Якщо повітряна атака, це зверху на знищення повне”, – заявила героїня відео.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.