На французьких вокзалах заборонили цілуватися

107 років тому 5 квітня у Франції заборонили поцілунки на залізничних станціях.

Для цього прийняли спеціальний закон. Довгі прощання закоханих часто спричиняли затримки поїздів. За недотримання правила введений штраф, але поки що ніхто його не сплачував.
Для поцілунків навіть були відведені спеціальні зони на станціях. Порушників заборони можуть попросити пройти саме туди.

Нещодавно у французькому парламенті хотіли скасувати закон про поцілунки. Однак депутати не дійшли згоди, тому заборона залишилася у силі.

Обмеження поцілунків діє не тільки у Франції. На вокзалі британського міста Воррінгтон у центральній частині країни розміщені таблички “Цілуватися заборонено”. Їх встановили у 2009 році. Для тих, хто цілується, є спеціальна зона.

Табличка на станції Воррінгтон в Англії

У Мексиці заборонені тривалі поцілунки у громадських місцях. Місцеві жителі часто ігнорують закони. Навіть виходять на вулиці, відстоюючи своє право на публічні поцілунки. Однак ніякого результату домогтися їм не вдалося – закон лишається чинним.

2013-го в австрійському Відні міська влада заборонила цілуватися у метро. За порушення передбачений штраф у розмірі 50 євро. Задля компенсації організували “зони поцілунків” на тимчасовій парковці. Там закохані можуть залицятися безкоштовно до 20 хвилин.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.