Забужко каже, що Закарпаття готували під Орбана, як Донбас під Путіна

Письменниця Оксана Забужко переконана, що “сепаратизація” Закарпаття є однією з технологій, подібною до тих, які Кремль використовував на Донбасі

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на “Укрінформ”.

Забужко вважає, що Закарпаття готували під Орбана, як Донбас під Путіна. Письменниця переконана, що “сепаратизація” Закарпаття є однією з технологій, подібною до тих, які Кремль використовував на Донбасі.

“Те, що ця “сепаратизація” Закарпаття – це технологія, так, безумовно. А знаючи, як ці технології вже спрацювали на Донбасі, думаю, не треба розказувати, як їх розпізнавати, як дезактивувати. Ці технології насправді не аж такі креативні та винахідливі. Вони видаються хитромудрими доти, доки не розпізнати їх базовий алгоритм – як тільки спадає полуда з очей, весь “диявольський чар”, яким можна задурити людям мізки, зникає”, – сказала Забужко.

Вона додала, що кожен регіон, більше чи менше, але має свої локальні особливості.

“Цього я цілком свідома, та я також свідома того, про що говорила ще в 2015 році, що Закарпаття так само готували під Орбана, як Донбас під Путіна, і що це робилося не один рік”, – зауважила письменниця.

А поки, за її словами, “бабло” виписане, машина запущена, коліщатка крутяться” і так триватиме доти, поки не рухне “материнська плата, отам, у Москві, за “порєбріком”.

Нагадаємо, Орбан запевнив закарпатців, що питання подвійного громадянства незабаром вирішиться.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.