Літня захисниця Маріуполя з автоматом у руках стала зіркою світових ЗМІ

Літня жителька Маріуполя Валентина Константиновська готується до зустрічі ворога. Зокрема жінка навчалась військового вишколу для цивільного населення.

Джерело: фейсбук Олени Золотарьової
Активісти написали, що жінка російськомовна та з 2014 року допомагає армії та добровольцям. Про українку написали іноземні ЗМІ.

Літня жінка, яка навчалась обороні, стала зіркою іноземних ЗМІ
Вчора (мовиться про 13 лютого – 24 канал) наша Валентина Константиновская рванула не тільки український фейсбук, а й світову провідну Quality пресу,
– написала Олена Золотарьова.

Активістка відзначила, що “на додачу підпалила у Скабєєвої (мовиться про російську пропагандистку Ольну Скабаєву – 24 канал)”. Золотарьова написала, мовляв, якщо літня маріупольська жінка готується до зустрічі ворога, то іншим уж точно соромно панікувати.

Пані Олена вчилась користуватись зброєю / Фото з фейсбуку Averyanov Valery

“А за кордоном точно “прифігели” від дами з зачіскою, манікюром і одягом в стилі королеви Єлизавети, яка не бідкається і тримається за поперек, а посміхається, вивчаючи, що їй робити зі зброєю”, – підсумувала активістка.

Жінка з 2014 року допомагає ЗСУ
Валерій Авер’янов, організатор медцентру Dr.Verum написав у фейсбуці, що він має честь бути знайомим з цією неймовірною жінкою.

Пані Валентина з початку війни, з 2014 року, системно допомогає української армії та добровольцям, – сотні маскувальних сіток, кікімор, чохли на міномети та артилерію, – це та багато іншого зробила вона своїми руками!
– написав Авер’янов.

Організатор медцентру відзначив, що Валентина Константиновская – сильний та надійний боєць, з яким можна йти у розвідку. За даними ЗМІ, жінці 79 років.

Також користувачі у мережі написали, що:

“пані Валентина однією своєю присутністю вбила всю російську пропаганду”;
“дай Боже здоров’я цій жінці”;
“пишаємося нашими україночками!”;

“О, пані Валентина! Вона дуже крутезна жінка”;
“Дякуємо! В єдності наша сила”.

Попередньо відомо, що про українку написали видання: The Times, The Daily Telegraph, Euronews, iROZHLAS, Idependent, Daily Mail, Fanpage, UDN, Khan, Rasmei Kampuchea Daily.

Ймовірна загроза нового нападу зі сторони Росії на Україну
Росія з жовтня 2021 року стягує війська до кордону з Україною.
ЗМІ написали, що новий напад можливий 16 лютого. Проте Олексій Данілов цю інформацію спростував.
Володимир Зеленський підписав указ про оголошення 16 лютого Днем єднання.
14 лютого глава Нацполіції Ігор Клименко заявив, що з 14 по 19 лютого правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Це означає, що на вулицях збільшать кількість патрулів, відкриють додаткові ситуаційні центри, а об’єкти критичної інфраструктури та органів влади візьмуть під охорону.

 

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.