Скандал з Аліною Паш та “злив” Калуша: як пройшов Нацвідбір на “Євробачення-2022”

У суботу, 12 лютого, відбувся фінал Національного відбору на “Євробачення-2022”. За право представляти Україну на міжнародному конкурсі пісні у Турині, який пройде 10, 12 та 14 травня, поборолися 8 учасників.

Першим на сцену вийшов чоловічий колектив Cloudless із композицією “All Be Alright”, в якій співається про неідеальність світу. Прямий ефір не обійшовся без неприємного інциденту: під час виступу виникли проблеми зі звуком, тому конкурсантам довелося виконати свій сінгл ще раз. Судді поставили групі 1 бал, глядачі оцінили виступ у 4 бали. Другим заспівав музикант Michael Soul (Михайло Сосунов). Про талант білоруса дізналися ще десять років тому, коли він уперше виступив на сцені “Х-фактор 2”. Журі дали музикантові 2 бали, глядачі – всього 1.

Група Our Atlantic на Нацвідборі виконала композицію “Моя любов”, яка підіймає актуальну на сьогоднішній день тему – аб’юз. Судді захопилися виконанням новачків, поставивши їм 5 балів, але глядачам посил музикантів став незрозумілим, тому в загальну суму додалося лише 2 бали. Замість дискваліфікованого співака LAUD четвертим представив сінгл артист Barleben (Олександр Барлебен). Колишній капітан СБУ здивував глядачів ліричною піснею “Hear My Words”, за яку від трійки журі отримав 4 бали, від українців – 3 бали.

Під номером п’ять гурт Kalush Orchestra підкорив аудиторію треком “Stefania”, яку соліст Олег Псюк присвятив своїй мамі. Суддям сподобався виступ музикантів, вони порадували їх високими 6 балами, глядачі поставили найвищу оцінку – 8. Шостою на сцені з’явилася співачка ROXOLANA (Роксолана Сирота) із піснею “Girlzzz”. Епатажна вокалістка виконала трек англійською мовою та один куплет українською. Вона отримала від експертів 3 бали, від глядачів – 5.

Антон Вельбой сьомим запалив сцену композицією “Nozzy Bossy”. Його талант і харизму гідно оцінили як судді, так і глядачі. Від перших артист отримав 7 балів, від української аудиторії – 6 балів. Завершила Національний відбір ще одна “випускниця” шоу “Х-фактор” Аліна Паш із треком “Тіні забутих предків”. Дівчина розчула Тіну Кароль і Джмалу та отримала право представляти Україну на “Євробаченні-2022” в Італії. Загальна сума балів виконавиці – 15 (8 від журі, 7 від глядачів).

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.