Рябчук хотів скоїти самогубство? Що сказав адвокат дніпровського стрільця

Наразі Рябчук перебуває у СІЗО, йому загрожує серйозний термін за вбивство людей

Адвокати прокоментували стан дніпровського стрілка Артемія Рябчука

Солдат Артемій Рябчук, який розстріляв своїх товаришів по службі в Дніпрі, почувається добре. Усі заяви про наміри самогубства дніпровського стрільця – фейкові.

Про це повідомляє сайт “Сьогодні”.

Що відомо про стан Артемія?
На сьогодні фізичний стан Артемія– задовільний.

“Щодо психологічного стану– ми не можемо це не тільки прокоментувати, але ми вважаємо, що це взагалі не може коментувати зараз ніхто, тому що офіційних відомостей з якихось експертиз або досліджень Артемія нині немає, тому ми не маємо права це обговорювати. Щодо численних пліток про нібито пригнічений стан Артемія– нібито робляться спроби накласти на себе руки, хочемо повідомити, що Артемій не має наміру завдавати собі тілесних ушкоджень”,– сказав адвокат Гордєєв Денис Олександрович.

У минулому Рябчук теж не мав таких намірів. Також стрілець не має наміру позбавляти себе життя.

“Нам не відомо, хто поширює такі плітки. Мета таких фейків нам теж невідома. Поширення таких пліток є не просто суб’єктивною думкою, але це цілеспрямовані дії”,– зазначив адвокат.

Що сказав Рябчук?
“Я не збирався, не збираюся позбавляти себе життя або заподіювати якоїсь шкоди. Я перебуваю в здоровому глузді та добрій пам’яті, усвідомлюю характер своїх вчинків і адекватно оцінюю навколишню дійсність наразі перебуваючи в слідчому ізоляторі”,– сказав Рябчук своїй стороні захисту.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.