“Недороблені селюки”: телеведуча Сніжанна Єгорова визвірилася на українських дизайнерів (ВІДЕО)

Скандальна телеведуча Сніжана Єгорова публічно образила українських дизайнерів, назвавши їх “тупими недоробленими селюками” і “безмозкими, абсолютно непотрібними для суспільства, лівими істотами”.

Свої думки стосовно українських дизайнерів вона розмістила на своєму YouTube-каналі, передає РБК-Україна.
Від колись популярної Єгорової дісталося генпродюсеру Ukrainian Fashion Week Володимиру Нечипоруку та дизайнеру Ользі Навроцькій.

Єгорова зазначилала, що добре знайома з індустрією моди, неодноразово бувала на Ukrainian Fashion Week, і зараз стежить за заходом.

“Я спостерігала за тим, у що трансформувалася цей тиждень моди. Ярмарок марнославства, якогось божевілля. Останнім часом це тупо проведення часу. Туди заходять якісь абсолютно безмозкі люди. Ніхто і звуть їх ніяк”, – різко висловилася актриса.

Сніжанна вважає, що організатори події та представники української модної індустрії на показах поводяться зарозуміло, але нічого з себе не представляють.
“Це просто тупі недороблені селюки, які приїхали, навчилися робити собі укладку, купили пару мереживних трусів і корчать з себе зірок шоубізнес. Це якісь дизайнери, якісь люди зі збитими прицілами ідентичності та сексуальної орієнтації”, – схарактеризувала всіх причетних до UFW вона.

На думку Єгорової, учасники українського Тижня моди – це “велика кількість безмозких, абсолютно зайвих для суспільства, лівих і непотрібних істот”.

Вона додала, що українські дизайнери – “тупо чорти, які злітаються незрозуміло для чого” і вони “летять по ресторанах на своїх мітлах і сміються, як гієни”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.