Головне за ніч: розмова Трампа з Путіним і новий голова БПП

МВФ надав Україні мільярдний транш

Балаклію очистили від вибухонебезпечних предметів
Територію Харківської області в зоні надзвичайної ситуації навколо Балаклеї очистили від вибухонебезпечних предметів. Піротехнічні підрозділи ДСНС зменшили 10 кілометрову зону забруднення до 3 кілометрів.
Трамп поговорив із Путіним про тероризм
Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін обговорили по телефону вибухи в Санкт-Петербурзі. Голова Білого дому особисто подзвонив у Кремль, щоб поспівчувати.
Новий глава БПП поділився планами на посаді
Новий голова фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов визначив основні цілі і задачі майбутньої роботи: “Своїми головними завданнями я бачу, насамперед – підтримувати ефективність роботи Верховної Ради, тому що Блок Петра Порошенка – це найбільша фракція коаліції”.
Порошенко подякував директору МВФ за транш
Петро Порошенко зідзвонився з директором Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард стосовно траншу та подякував за надання мільярда доларів Україні.
Родичі пітерського “смертника” спростували версію слідства
Родичі 22 –річного Максима Аришева не згодні з версією слідства щодо причетності молодого чоловіка до вибухів у підземці Санкт-Петербурга. Як розповіли родичі та друзі хлопця, він їхав на навчання до Петербурзького державного економічного університету саме у той час, коли пролунали вибухи на станції “Сінна площа”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.