Екс-дружина Костянтина Меладзе про зраду з Вірою Брежнєвою: “Вони відібрали у мене 10 років”

Майже 20 років тому знаменитий продюсер розлучився зі своєю дружиною Яною Сум через таємний роман із солісткою “ВІА Гри”. 

Костянтин Меладзе довгий час був одружений з Яною Сум, яка брала участь у конкурсі “Міс Україна-1992”. За цей час у подружжя з’явилися троє дітей – донька Аліса, Лія та син Валерій, у якого діагностували аутизм у віці трьох років.

Здавалося б, пара проживає щасливе сімейне життя і так буде вічно, однак у житті Меладзе з’явилася нова пасія з якою він таємно крутий роман.

У 2010 році всі активно обговорювали особисте життя Костянтина та Валерія Меладзе. Відомо, що брати майже одночасно розлучалися зі своїми дружинами! Причина розриву в обох була однакова — інтрижки з учасницями гурту “ВІА Гра”, яку продюсер створив 2000-го.

Якщо про стосунки співака з Альбіною Джанабаєвою давно ходили чутки, то роман продюсера із Вірою Брежнєвою був великим секретом. І навіть Яна Сум довго не здогадувалася, що у чоловіка з’явилася коханка. Вона була певна, що Костянтин їй вірний. Тільки за кілька років стали виникати сумніви.

Поки Сум доглядала за сином, у якого виявили хворобу, Меладзе активно їздив на гастролі з групою, у складі якої виступала і Брежнєва. Тоді, за словами Яни, вона зрозуміла, що в артистки та її чоловіка роман.

Вона навіть особисто питала Віру про роман, але та запевнила її, що нічого, крім ділових стосунків між ними, немає.

Більше того, в середині 2000-х Віра намагалася влаштувати особисте життя – вона одружилася з бізнесменом Михайлом Кіперманом і народила йому доньку. Втім, шлюб розпався за кілька років, за чутками, через Меладзе.

Нещасний любовний трикутник вирішив зруйнувати саме Брежнєва. Якось співачка прийшла в будинок до Костянтина, і Яна одразу все зрозуміла.

Ця жінка прийшла до мене до хати. Навіщо? Сказала, що хоче допомогти. А я гадаю, вона прийшла, щоб вийти з підпілля. У мене було одне питання: “В ім’я чого знадобилося стільки поламаних доль? Я ж дзвонила тобі. Вважай, скільки років життя ви у мене відібрали. Майже 10 років!” У відповідь широко розплющені очі: “Просто тоді я вважала, що так буде краще”. Я зрозуміла, що більше я не маю часу, жодного зайвого дня на всю цю “духовність” під назвою “ВІА Гра”, – згадувала Яна, повідомляє 7Days.

Після цього Сум забрала дітей та подала на розлучення. Рішення дружини стало для Меладзе цілковитою несподіванкою.

Він думав, що таких чоловіків, як він, жінки самі не йдуть. І розлучення він не хотів. Але я попросила окремого проживання. Сказала, що він має зібрати речі. До дітей може приходити стільки, скільки вважає за потрібне. Якщо він не йде, піду з дітьми я. Вдячна йому за те, що відпустив мене з цього емоційного пекла, зізнається Сум.

За словами Яни, після розлучення вона стала сильнішою і зрозуміла, що нарешті приходить до тями. Незабаром вона вдруге вийшла заміж. І ось уже п’ять років Сум заміжня за українським бізнесменом. Також вона зайнялася проектами, спрямованими на розвиток та соціалізацію дітей з аутизмом. У той же час Меладзе створив сім’ю з Брежнєвою, яка не змогла налагодити контакт із дітьми продюсера, як би вона не намагалася.

Раніше ми писали про дітей Валерія Меладзе. Читайте у матеріалі, як живуть спадкоємці співака

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.