Дмитро Комаров розповів про свою дієту і щось дуже особливе! Після цього ваш світ снане «навиворіт»!

Телеведучий і екстремал Дмитро Комаров, який став володарем титулу “Найкрасивіший чоловік” за версією журналу “Viva!”, В студії “Сніданку. Вихідний” розповів про свою родину, дієту та країну, до якої вирушить знімати новий сезон проекту “Світ навиворіт”, передає Корупція Стар

“Ця країна повинна дивувати, вражати, змінювати уявлення про життя, чомусь вчити. У Непалі ми знайшли секрет щастя. У новій країні ми також будемо переймати корисний досвід для українців”, — каже Дмитро.

Також телеведучий розповів про дієту, якої дотримується перед поїздками в далекі країни:

“Я не вживаю жирного, смаженого, намагаюся не їсти за 3-4 години до сну. У поїздці харчування буде безсистемним, тому краще привести себе в форму до від’їзду”.

Крім того, в студії Дмитро поділився зворушливими спогадами з дитинства. Як зізнається телеведучий, його життя кардинально змінилася після народження двійнят — брата Миколи і сестри Ангеліни:

“Я жартома кажу, що став батьком у 6 років. Це був 1989 рік, погана економічна ситуація, батьки весь день на роботі. А я міняв їм пелюшки, підгузки. Це було ще тим випробуванням”.

Ще в дитинстві Дмитру довелося проявити витримку, характер і стати суворим вихователем:

“Я сварив, виховував. Були сльози і навіть бійки. Але зараз ми — найкращі друзі. Коля і Ангеліна мені вдячні, і більш близьких мені людей годі й шукати”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.