Злату Огневич шокував аеропорт в Івано-Франківську: співачка назвала його жахливим та показала відео

Українська співачка Злата Огневич була неприємно здивована, коли прилетіла до Міжнародного аеропорту “Івано-Франківськ”. Зірка запитала, коли приміщення упорядкують і зроблять його “людським”.

Відповідні відео 36-річна знаменитість оприлюднила у своєму акаунті в Instagram у форматі сторіс у понеділок, 31 січня. Цього дня вона здійснила подорож із Києва на захід України (щоб подивитися ролик, дивіться сторінку до кінця).

“За всієї моєї любові до Івано-Франківська – абсолютно жахливий аеропорт тут “, – написала артистка поверх кадрів, зроблених після прильоту.

Співачка сказала, що їй дуже шкода, що аеропорт досі не відремонтували. “У мене таке запитання: коли зроблять людський аеропорт в Івано-Франківську?.. Це не має бути так”, – сказала Огнєвіч.

Додамо, що зірка також розповіла передплатникам, що ледве встигла на свій рейс. Вона прибула лише за хвилину до закриття реєстрації на політ.

Міжнародний аеропорт “Івано-Франківськ” розташований за 4 км від центру міста, що на вулиці Євгена Коновальця, 264а. Він є аеродромом спільного базування ВПС України та цивільної авіації. Має одну злітно-посадкову смугу з бетонним покриттям та один аеровокзальний термінал.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.