У Києві замість бомбосховища працює стрип-клуб: там вже готові надати укриття

Нещодавно випустили оновлену карту бомбосховищ Києва. Виявилося, що в одному з приміщень працює стриптиз-клуб.

Джерело: “Вікна-новини”
Мовиться про підвальне приміщення на вулиці Велика Васильківська, 58. Це стало відомо, коли туди прийшли журналісти.

Шкіряні меблі будуть доступними
Охоронець закладу одразу повідомив, що знає про стратегічну важливість їхнього об’єкту. Зазвичай вхід у клуб “Пентхаус” у будні коштує 400 гривень. Але, за словами охоронця, у випадку небезпеки, там можна буде перебувати безкоштовно.

Будь-який киянин зможе безперешкодно зайняти шкіряне крісло за столиком. Проте невідомо, чи адміністрація клубу готує план дій на такий випадок.

Бомбосховище на Великій Васильківській / Фото “Пентхаус”

Де ще можна знайти укриття
Влада столиці оновила карту бомбосховищ ще 21 грудня. Тоді в КМДА заявили, що це необхідно на випадок початку повномасштабних бойових дій.

Щоб кияни знали, де можна сховатися, для них створили інтерактивну карту бомбосховищ. Часто ними є не лише клуби, а й зоомагазини, аптеки чи підвали комунальних установ. У список також внесли кілька підземних паркінгів, метрополітени та інші споруди.

Зверніть увагу! Збройні сили України готові протистояти агресії Кремля та захищати нашу землю. До того ж міжнародні партнери підтримують суверенітет, територіальну цілісність України та готові вводити проти Росії нові посилені санкції.
Як перевіряли бомбосховища столиці: дивіться сюжет 24 каналу

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.