Ідуть на поправку: медики розповіли про стан діток, який з батьками збив 20-річний водій

Медики першого ТМО Львова розповіли про стан двох братиків, яких цієї неділі, 23 січня, разом з батьками на тротуарі збив 20-річний водій на Самбірщині.

Нагадуємо, 23 січня, неподалік міста Самбір 20-річний місцевий мешканець, керманич автівки “Opel” здійснив наїзд на 4 людей, які знаходились на тротуарі. Внаслідок ДТП травм зазначи жителі м. Самбір 33-річна жінка, 32-річний чоловік та двоє дітей віком 9 та 5 років. Як стало відомо, постраждала в цій ДТП сім’я учасника АТО Володимира Возного. Найбільше постаждав 9-річний Андрійко. 5-річний Владик мав важкий забій головного мозку, а його старший братик Андрійко – перелом обох ніг.

Як повідомляють у першому ТМО Львова, що 9-річний Андрійко, якому багато небайдужих містян здавало кров для операції, почувається значно краще. Їх із 5-річним братиком Владиком уже перевели із реанімації до травматологічного відділення.

У медичній установі зазначають, що Андрійка уже прооперували. Ушкоджені кістки йому стабілізували за допомогою спеціальних імплантів, тобто виконали металоостеосинтез. Нині лікарі спостерігають позитивну динаміку. Якщо все буде добре, за місяць він зможе ходити самостійно.

Стан Владика теж поліпшився. Він приймає препарати для покращення мозкового живлення та поки перебуватиме у гіпсі. Наступного тижня діти вже поїдуть додому.

Медикі розповідають, і якщо Андрійкова донорська кров уже не потрібна, то щодня до нас привозять критичних пацієнтів, які без неї не впораються.

Ви можете їх підтримати. Запис на донацію за тел.: 0660180919 або 0671180919.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.