Правоохоронці розкрили вбивство сумчанки

У квартирі одного з будинків на вулиці Ремісничій у місті Суми 27 березня ввечері виявлено тіло 39-річної жінки із ознаками насильницької смерті, а саме: колото-різаним пошкодженням шиї.

За фактом умисного вбивства Сумським відділом поліції розпочато кримінальне провадження. «По гарячих слідах» злочин розкрити не вдалося.

У зв’язку з цим, при виконувачу обов’язків прокурора області 29.03.2017 проведено оперативну нараду, на якій розроблено конкретні узгоджені із співробітниками карного розшуку ГУНП в Сумській області заходи із метою встановлення винних у вбивстві осіб та доведення їх вини.

Того ж дня керівником Сумської місцевої прокуратури створено міжвідомчу робочу групу у складі досвідчених працівників вказаної прокуратури, співробітників карного розшуку і слідчого відділу Сумського ВП ГУНП в Сумській області.

У результаті вжитих заходів координаційного характеру 31 березня вдалося встановити особу чоловіка і жінки, якими вчинене вбивство. За місцем їх проживання проведено обшук, під час якого виявлено і вилучено майно, викрадене у потерпілої.

Наразі вказані особи затримані, триває досудове розслідування, повідомляє Прес-служба прокуратури області.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.