У “Дженоа” пояснили, чому звільнили Шевченка

Генеральний директор “Дженоа” Йоханнес Шпорс, коментуючи відставку Андрія Шевченка, зазначив, що не побачив покращень у грі команди з приходом українця. За словами Шпорса, саме результати були основною метою при підписанні нового наставника, а вони не прийшли.

Андрій Шевченко

Шпорс зізнався, що в якийсь момент у команді зрозуміли, що достатньої енергії для матчу з “Фіорентиною” (17 січня) немає.

Шпорс зізнався, що в якийсь момент у команді зрозуміли, що достатньої енергії для матчу з “Фіорентиною” (17 січня) немає.

7 листопада українець очолив “Дженоа”, який виступає в Серії А. 15 січня Шеву було звільнено. Причиною такого рішення стали також розбіжності щодо трансферів.

За цей період команда із Генуї за 9 ігор у національній першості так і не змогла перемогти. 6 зустрічей у Серії А завершилися поразками. Три матчі було зіграно внічию.

У турнірній таблиці “Дженоа” посідає передостаннє місце та відстає на п’ять очок від “Венеції”, яка знаходиться на рятівній 17-й позиції.

Єдині три очки Андрій Миколайович зміг взяти до 1/16 фіналу Кубку Італії, де переміг “Салернітану”

15 січня президент України Володимир Зеленський запропонував Андрію Шевченку повернутися на Батьківщину та шукати роботу там.

Італійські фанати бурхливо відреагували на таке рішення керівництво генуезців, назвавши їхній вчинок щодо українця ганьбою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.