Французькі ресторатори знайшли, як обходити ідіотські ковідні заборони

Невелике перейменування – і рибка в сітці! Французи підтвердили репутацію оптимістичної та винахідливої нації.

Не так давно французи вже продемонстрували свою незгоду із забороною відвідувати ресторани та бари без «зеленого сертифіката» – документу про вакцинацію від ковіду. Французи почали масово приносити з собою складні столики та стільці, ставити їх на вулицях, приносити з собою їжу і влаштовувати «пікніки». Причому робили це і невакциновані, і вакциновані, які не згідні з самою політикою заборон.

Все це робилося з гумором, з веселим оптимізмом. От тільки ресторанам від цього краще не ставало, бо вони-то прибуток все одно не отримували. В кращому разі хтось із вакцинованих набирав їжу для невакцинованих друзів на «пікніку».

Але ресторатори знайшли, як обійти урядові заборони. Тепер ресторани та бари перейменовують себе у «приватні клуби». Також на «приватні клуби» перейменовують себе кафе, бістро, тренажерні зали, готелі тощо.

Всім відвідувачам протягом пари-трійки хвилин оформлюється членство в «приватному клубі», а вже у приватному клубі вони можуть не пред’являти «зелений сертифікат» і спокійно їсти, займатися спортом, ночувати тощо. А також в «приватному клубі» носіння маски є необов’язковим.

На кожний ідіотський крок влади рано чи пізно знайдеться достойна відповідь.

З ковідобожевіллям треба боротися і юридично, і інформаційно. І це можна робити з гумором.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...