У Голосіїві п’яний неадекват обстріляв з гвинтівки вікна гуртожитку

Голосіївськім районі столиці, на вулиці Красилівській, п’яний молодик влаштував стрілянину з пневматичної гвинтівки по вікнах гуртожитку. Про інцидент стало відомо 11 січня.

Джерело: сайт поліції Києва
Свою “снайперську точку” раніше судимий неадекват облаштував у будівлі навпроти. На щастя, в результаті його небезпечних розваг ніхто не постраждав.

Гатив по чужих вікнах без мотиву
Виклик до поліції надійшов від консьєржа, який став свідком стрілянини. На місце негайно вирушила слідчо-оперативна група. Вона швидко вирахувала квартиру, з якої здійснювалися постріли, а також встановила особу зловмисника.

Під час спілкування з ним виявилося, що чоловік нетверезий, до того ж уже мав судимість. 37-річний киянин навіть не зміг пояснити свої дії. В оселі стрільця поліція провела обшуки і знайшла знаряддя злочину – пневматичну гвинтівку з набоями.

Чоловік був нетверезим і не зміг пояснити мотиви свого вчинку / Фото поліції Києва

Найближчі роки стріляти не зможе
Зрештою поліціянти затримали правопорушника і оголосили про підозру в хуліганстві із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. За це чоловік може сісти за ґрати на 7 років. Невдовзі його мають взяти під варту.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.