21-річна донька Емінема стала новою зіркою Instagram

Здається, у іменитих молодих моделей з’явилася серйозна конкурентка: зустрічайте, нова зірка Instagram — 21-річна Хейлі Джейд Скотт, єдина дочка репера Емінема.

Незважаючи на те, що дівчина далека від шоу-бізнесу і вчиться на психолога, її мікроблог (який вона відкрила зовсім недавно) налічує вже близько 300 тисяч передплатників.
Ажіотаж навколо Хейлі зрозумілий: багато шанувальників репера бачили її ще зовсім малою, в часи, коли Емінем і мати дівчини Кімберлі Скотт ще були одружені. А останній раз преса про неї писала аж два роки тому, і то привід був вельми сумнівний — випускний у школі. Зате тепер причина згадати про Скотт навіть дуже вагома: тільки подивіться на яку красуню перетворилася Хейлі. Точені вилиці, пухкі губи, струнка фігура — чим не еталон сучасних стандартів краси? Російські блогери навіть відзначили деяку схожість дівчата із зіркою инстаграма Оленою Шишковой. Однак Хейлі не планує зв’язати своє життя з моделингом, та й в принципі не афішує родинні зв’язки (а даремно). Втім, ми впевнені, що пропозиції від модельних скаутів білявої красуні все ж доведеться вислухати. А там, дивись, і бажання з’явиться.
Нагадаємо, Хейлі є єдиною рідною дочкою Емінема від Кімберлі Скотт. Відносини подружжя завжди були далекі від ідеальних: вони почали зустрічатися в 1989 році, через шість років у них народилася Хейлі, і тільки у 1999 році пара одружилася. Правда, шлюб тривав недовго: вже в 2001 подружжя розлучилося. Але в 2006 році оголосили про возз’єднання, знову одружилися, однак друга спроба була ще неудачней першої — Емінем і Кімберлі розлучилися в тому ж році. Незважаючи на непрості стосунки з колишньою дружиною, репер завжди був близький з Хейлі і брав активну участь в її вихованні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.