90% всіх смертей від Covid з серпня припали на людей, які прийняли ін’єкції- експерт

Корпоративні ЗМІ знову поширюють істерику щодо останнього нового «варіанта» уханьського коронавірусу (Covid-19), який отримав назву «Omicron» (Moronic). Однак світу не говорять, що єдині люди, які постраждали від цього, — це «повністю вакциновані».

Мало того, дев’ять із 10 смертей від «ковіду» з серпня є повністю вакцинованими, тобто майже жоден нещеплений не помирає після «позитивного тесту».

На цей час єдина існуюча пландемія — це та, яка поширюється серед людей, які отримали уколи. Про це повною мірою свідчать офіційні урядові дані, які показують майже чистий стан здоров’я невакцинованого населення, що залишилося.

У своєму щотижневому звіті про випадки, госпіталізації та смерті за статусом вакцинації Public Health Scotland (PHS) повідомляє, що переважна більшість серйозних травм і смертей від «covid» відбувається у людей, які отримали ін’єкцію. Люди без ін’єкції в основному почуваються добре.

«Аналізуючи дані, що містяться у звіті, разом з даними з попередніх звітів, які розтягнулися на 14 серпня 2021 року, ми можемо побачити, що Шотландія дуже сильно переживає «пандемію повністю вакцинованих» принаймні з серпня», повідомляє Daily Exposé.

«Доведення введення нових обмежень не має нічого спільного з занепокоєнням, що новий варіант Omicron може вплинути на ефективність вакцини від Covid-19, а натомість пов’язано з контролем, оскільки вколи виявилися неефективними протягом місяців. ”

Дані очевидні: вакцинація значно підвищує ризик смерті
Дані PHS чітко показують, що з серпня кількість нещеплених випадків поступово зменшується. Водночас кількість повністю вакцинованих випадків стрімко зростає.

Загальні тенденції показують, що невакциновані залишаються здоровішими та краще захищені від останніх варіантів, тоді як повністю вакциновані все більше і більше піддаються тому, що вводиться в їхній організм.

Що стосується госпіталізації, то дуже небагатьом невакцинованим людям доводиться навіть звертатися до лікарні, оскільки їх симптоми слабкі або відсутні. Цього не можна сказати про повністю вакцинованих, які все більше заповнюють лікарні.

«Як ви бачите зверху, дані доводять, що саме повністю вакциноване населення створює навантаження на систему охорони здоров’я, а не невакциновані, як хотіли б повірити влада та основні ЗМІ», – повідомляє Daily Exposé.

Найбільш шокуючими даними з усіх є кількість смертей між вакцинованими та нещепленими. Невідповідність настільки драматична, що більше не можна заперечувати, що людей вбивають удари, а не якийсь «вірус», що ширяє в повітрі.

Зрештою, майже всі смертельні випадки, пов’язані з «ковід», пов’язані з повністю вакцинованими людьми. Навпаки, майже немає невакцинованих людей, які помирають від covid, навіть використовуючи офіційні державні показники для розрахунків. (ПОВ’ЯЗАНО: Незалежний аналіз даних показує, що мільйони повністю вакцинованих людей вже померли від смертельних ін’єкцій.)

У той час як кількість невакцинованих смертей майже знизилася, кількість повністю вакцинованих смертей стає експоненціально параболічною – і з часом крива зростання, ймовірно, стане ще крутішою.

«Дані громадського здоров’я Шотландії за 14 тижнів доводять, що це пандемія повністю вакцинованих, і при цьому на вакцинованих припадає 6 на кожні 10 випадків (57%), 7 на кожні 10 госпіталізацій (70%). і 9 з кожних 10 смертей від Covid-19 (85%) принаймні з серпня, це також доводить, що вакцини від Covid-19 вже були неефективними протягом місяців», – попереджає Daily Exposé.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.