Мама в комі, а син почав заїкатися: деталі про стан потерпілих пішоходів у ДТП із 16-річним підлітком

У Луцьку медики продовжують боротись за життя 39-річної Олени Коломійчук, яку на пішохідному переході збив 16-річний підліток. Жінка перебуває у реанімації, її травми дуже тяжкі. Її 5-річний син Матвій теж поки що залишається в лікарні, у дитини струс мозку, також він почав заїкатися.

Постраждала в ДТП у Луцьку Олена Коломійчук у реанімації, а у сина струс мозку

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Мама в комі, а син почав заїкатися
Олена ще не приходила до тями після того, як 12 грудня на пішохідному переході біля ТРЦ “Порт City” її збив 16-річний Дмитро Рудюк.

На кадрах із місця ДТП було видно, як під час зіткнення жінку підкинуло вгору – і вона відлетіла на десяток метрів. Олена отримала тяжкі травми голови. Лікарі кажуть, що її мозок реагує на імпульси, і це дає невелику надію.

Син Олени Матвій, якому лише 5 років, перебуває зараз у міській лікарні. У дитини струс мозку і розсічений лоб. Проте, як повідомив у Facebook Віктор Смолярчук, хлопчик після пережитого почав заїкатися, у нього стрес, він дуже наляканий.

Постраждала Олена залишається у комі

Знайомі та близькі сім’ї збирають допомогу на лікування Олени із сином. Її чоловік Олександр Вакульчук працює далекобійником за кордоном, але вже терміново повертається додому. Ще у їхній сім’ї є старший син Захар.

Близькі та знайомі збирають гроші на лікування жінки з дитиною

Олена дуже пишається своїми дітьми, називаючи себе найщасливішою мамою у світі. “Дякую Богові за таких синочків”, – писала вона у Facebook.

Матвію всього 5 років, він – молодший син у сім'ї

Матвій із татом

Підлітку вже повідомили про підозру
Підлітком, який був за кермом Renault Megane та влетів у пішоходів, виявився 16-річний студент ПТУ Дмитро Рудюк. Як з’ясував OBOZREVATEL, хлопець уже мав проблеми з поліцією через свої хуліганські витівки, бійки та крадіжки. Він не слухав батьків і, як розповіли знайомі сім’ї, “мав їх за ніщо”.

У день аварії Дмитро таємно взяв ключі від машини та поїхав кататися разом зі своїми друзями. Була навіть інформація, що підліток сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Рудюку вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України – порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження. Хлопцеві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Дмитро Рудюк може сісти до в'язниці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.