Кабмін звільнив заступника Монастирського Гогілашвілі після скандалу (ВІДЕО) Розборки на блокпосту

Кабмін звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі після скандалу. Мовиться про випадок розбірок на блокпості. Відповідний документ підписав прем’єр Денис Шмигаль.

Джерело: Кабінет Міністрів України
Відповідну інформацію повідомили 13 грудня. Напередодні Володимир Зеленський просив звільнити Гогілашвілі.

Заступника Монастирського звільнили
Звільнити Гогілашвілі Олександра Генріховича з посади заступника Міністра внутрішніх справ України за власним бажанням,
– мовиться на сайті Кабміну.

Скандал з заступником міністра виник тоді, коли у мережі оприлюднили відео з Олександром Гогілашвілі. На ньому посадовець на блокпості в Краматорську обурився до поліцейських через те, що його не впізнали.
Далі він вживав нецензурну лексику та погрожував поліцейським, що “тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде…”.

До речі, 12 грудня у мережі оприлюднили ще одне відео, на якому заступник міністра у Києві також сварився з поліцейськими. Поліцейські хотіли перевірити у Гогілашвілі документи, що викликало у нього неадекватну реакцію чоловіка. Він агресивно поводився та кричав на правоохоронців, які пояснювали, що виконують свою роботу.

Реакція на розборки, які влаштував Олександр Гогілашвілі
Після скандалу Денис Монастирський написав, що ініціював перед прем’єр-міністром та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження в ході якого мають встановити всі обставини та зробити висновки.
На цей період міністр запропонував уряду відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади.
Сам Гогілашвілі згодом вибачився за свою “надмірну емоційність” та пояснив: “Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім’я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню”.
Володимир Зеленський попросив звільнити чиновника з посади.
“Розборки” на блокпості: заступника Монастирського Гогілашвілі відсторонять – дивіться відео

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.