Внаслідок вчорашньої жахливої ДТП на Тернопільщині померло вже двоє осіб (ФОТО)

Вирвані крісла, травмовані люди – усе це наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 8 грудня близько 17:00 на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Лозова.

Там не розминулися маршрутний автобус MERCEDES BENZ SPRINTER 313, який рухався за маршрутом Кременець-Тернопіль та автомобіль VOLKSWAGEN PASSAT.

Внаслідок вчорашньої жахливої ДТП на Тернопільщині померло вже двоє осіб (ФОТО), фото-1
На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, рятувальники, кілька бригад екстреної медичної допомоги. В результаті удару до лікарні госпіталізували обох водіїв, двох пасажирів з легкового автомобіля та 5 з буса. У потерпілих травми різного ступеня тяжкості.

Внаслідок вчорашньої жахливої ДТП на Тернопільщині померло вже двоє осіб (ФОТО), фото-2
Водія та пасажира з рейсового автобуса медикам врятувати не вдалося. Від отриманих травм вони померли в лікарні. Ще двоє пасажирів у важкому стані.

Внаслідок вчорашньої жахливої ДТП на Тернопільщині померло вже двоє осіб (ФОТО), фото-3
У ході розслідування стало відомо, що автобус дообладнаний із вантажного автомобіля в пасажирський. Водії попередньо тверезі. У них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Слідчі встановлюють деталі автопригоди та причини виїзду на смугу зустрічного руху.

Внаслідок вчорашньої жахливої ДТП на Тернопільщині померло вже двоє осіб (ФОТО), фото-4
Триває слідство згідно із ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.