У Польщі український заробітчанин “спустив” у стриптиз-барі 800 тис. грн: каже, що нічого не пам’ятає

Український заробітчанин у Польщі на ім’я Петро витратив за вечір стриптиз-клубі Варшави 120 тисяч злотих (що за нинішнім курсом – 806 404 грн). Однак він навіть не пам’ятає як та на що “спустив” майже всі свої заощадження.

Український заробітчанин у Польщі 'спустив' понад 800 тис грн

Як пише Mukachevo.net, чоловік розповів, що того вечора він гуляв та випивав разом із друзями і коли вони проходили повз go-go клуб, дівчата, що стояли поруч, запросили їх провести час у їхньому закладі.

Конвертація валют станом на 8 грудняЧерез деякий час Петра нібито запросили до VIP-зали, а що було далі він не пам’ятає. Лише те, що йому весь час підносили банківський термінал, що він вводив пін-код, однак, які суми там фігурували, він не розумів. Заробітчанин припустив, що йому могли щось підсипати в напій.

“Майже всі гроші, що були у мене на рахунку, зникли. Залишилося лише 400 злотих”, – наголосив чоловік.

Він звернувся в прокуратуру, однак там відмовилися порушувати справу, а суд відхилив апеляцію. Зазначається, що камери відоспостереження зафіксували, що чоловіка ні до чого не примушували і складу злочину не було.

“І навіть якщо в цій ситуації постраждалий перебував у нетверезому стані, він несе відповідальність за свої дії”, – пояснила представниця Окружного суду у Варшаві.

Водночас Національна прокуратура веде розслідування щодо порушень у go-go клубах по всій Польщі, тому заробітчанин сподіваєься, що після розголосу його історії відгукнуться інші постраждалі, а йому вдасться повернути хоча б частину коштів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.