Концентраційні ковід – табори в Австралії

Якщо людей сильно налякати – вони погодяться на тимчасове обмеження свободи. Проте тимчасово обмеження свободи легко перетворюється на постійне.

У що, забули про ГУЛАГ? Марно, він зовсім поряд. Спочатку невакцинованим забороняють користуватися транспортом і відстороняють від роботи. Позбавляють засобів існування. Вбивати не треба – і так залишаться без грошей і вимруть. Все це під радісне «одобрение народных масс». Потім запроторюють у «комфортабельні» табори тих, кого підозрюють в тому, що спілкувалися з тими, кого підозрюють у наявності «безсимптомного ковіду». Тобто нормальних здорових людей. Ну а далі буде наступний етап: в табори всіх кого підозрюють. Підозрюють у будь-чому. І врешті-решт все населення ділиться на тих, хто сидить, і тих, хто охороняє.

Те, що відбувається зараз в Австралії, нагадує якийсь дурний сон. Там реально створюють концентраційні табори, щоб тримати людей з підозрою на коронавірус. Запроторюють в такі табори тих, у кого тест показав наявність коронавірусу, а також всіх тих, кого підозрюють в спілкуванні з носієм. Тобто, здорових людей. Ось, наприклад, матеріал з австралійського видання «ABC News» про трьох підлітків, котрих запроторили до такого табору. В одну з ночей вони перелізли через паркан і втекли. В матеріалі описано, як їх ловили в провінції «Північні території». Ось фото, як поліція влаштовувала перехоплення – зупиняли та перевіряли машини. Ну просто пошуки небезпечних злочинців.

Врешті решт їх спіймали й арештували. Що цікаво: у хлопців негативний тест, тобто вони не є носіями вірусу. Проте їх підозрюють в тому, що вони спілкувалися з носієм.

Повторюю ще раз: запроторюють не тільки носіїв вірусу, але й всіх, хто з ними спілкувався. Як ви самі чудово розумієте, в якійсь момент можна буде запроторити всіх кого підозрюють. Спеціально не пишу «підозрюють в чомусь». Просто підозрюють. В тому, що не сподобається владі.

Ось відео розмови з дівчиною, котру тримали в такому таборі два тижні, тому, що вона спілкувалася з кимось, хто вважається носієм. При тому в самому таборі їй тричі робили тест, але кожний тест демонстрував відсутність корона вірусу. Проте її все одно тримали в таборі.

Раніше повідомлялося про те, що в провінції Західна Австралія поліція отримала надзвичайні повноваження, які перетворюють провінцію в типову тоталітарну бананову республіку.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.