Українця оштрафували на 17 тисяч – він відмовився надягати маску в магазині та був без документів

У Львові оштрафували українця за перебування на вулиці без документів, що засвідчують особу. За це йому доведеться сплатити 17 тис. грн. Перед перевіркою документів він відмовився надягати маску в магазині.

При цьому, за ухвалою Галицького районного суду Львова, сам чоловік свою провину не визнав. Понаде те, він упевнений, що носити такі документи із собою не зобов’язаний.

Чоловіка без документів “здали” у магазині
Про те, що львів’янин ходить вулицею без документів, що засвідчують особу, поліції повідомив продавець магазину Dnipro-M. Про це повідомляє ZAXID.NET.

“Продавець повідомив про конфлікт із покупцем, який відмовлявся надягати маску. Поліцейські склали на нього адмінматеріали за це, а ще тому, що він не мав із собою документів”, – йдеться в повідомленні.

При цьому нагадується, що за ухвалою уряду, людям у жовтій або червоній карантинній зоні заборонено перебувати на вулиці без документів. Станом на 3 листопада, коли і сталася подія, Львівщина перебувала в червоній карантинній зоні.

Це – не перший випадок
Раніше на Сумщині суд зобов’язав українця заплатити 17 тис. грн штрафу за порушення карантину – він перебував на вулиці без документів, що підтверджують особу. Ще 454 грн він має сплатити у якості судового збору.

За інформацією юридичної компанії “Дорожній адвокат”, до чоловіка на вулиці підійшли поліцейські та попросили пред’явити документи. Їх у нього не виявилося, тому правоохоронці виписали протокол та направили його до суду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.