Пішов з життя захисник нашої батьківщини Степан Бульчак. Вічна пам’ять. Герої не вмирають..

«Спи з миром, козаче» (с)

 

Помер Степан Бульчак, мешканець Малодорогостаївської громади, що на Млинівщині. Про це повідомив Роман Зінь у Фейсбуці.

Зокрема, він опублікував такий пост:

– Великим сумом у нашому серці відізвалась звістка про смерть жителя Малодорогостаївської громади Бульчака Степана Вікторовича.

Він один з перших земляків, який у 2014 році став на захист нашої держави. Пройшовши пекло неоголошеної війни, він так і не зміг адаптуватися до мирного життя.

Щирі співчуття батькам, родині та побратимам.

Спи з миром козаче.

Під постом користувачі Фейсбуку лишили сотні коментарів:

Олег Козачук Герої не вмирають — вони будуть жити вічно у нашій пам’яті.

Irene Nazarkevych Степан був світлою та доброю людиною, важко усвідомити таку новину… Вічна пам’ять. Щирі співчуття рідним

Лариса Коваль Вічна пам’ять.Шкода, що держава на неоголошену війну забирає, а як адаптувати людину, то вимиває руки…

Валентина Миколаєвич Вічна пам’ять загиблому герою України, не забудемо, не простимо

Вадим Науменко Вічна пам’ять. Нехай спочиває з Богом. P.S. Прикро, що спілка ветеранів АТО, військкомат, не брали участь у похованні учасника АТО.

Наталія Петрищак та й провести в останню дорогу прийшли тільки рідні і близькі…. Поховали Стьопу, зовсім не так, як би подобає хоронити учасника АТО!

Любов Печенюк Вічна пам’ять, я не знаю що сталося, але люди, які знають, могли б допомогти сім’ї відстояти своє право на ділянку, пільги і т.д…

Hennadiiy Badenyyk Роман..напиши реальну правду…як всім було по…уй. Як так і не заробили на реабілітаційний… Як в районі пох…р всім…Як він на зупинках бродив… поки всяка шваль зірки примножує

Лідія Юрцунь на превеликий жаль, це неприємна правда. А саме страшне, неприємне і обурливе є те, що на цьому люблять піаритись наші чинуші, на смертях чиїхось найрідніших. Матерям, якими не були б їхні діти, вони найдорожчі. І навіть коли приходить додому випивший ( я цього не схвалюю і не підтримую, боронь Боже) але живий. Як не гірко матерям бачити таку слабкість своїх дітей, але вони живі і такі рідні. Але коли владі, вірніше тим кому ми надаємо владу на якийсь період, абсолютно байдуже, це дуже гірко. Поки тупо ігнорують. Так їм виділять обіцяну землю. Але і тут корупційна влада себе показує. Своїм, а ще тим які не мають блатів, десь у чорта на кулічках, якоби на тобі Боже, що мені не гоже. А хороші землі подавали, з якихось других районів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.