В Італії чоловік намагався отримати щеплення від COVID-19 у силіконову руку, але його викрили

У Б’єллі округу П’ємонт, Італія, 50-річний чоловік прийшов на процедуру вакцинації від коронавірусу зі штучною рукою із силікону. Він хотів обдурити лікарів, отримавши свою дозу препарату від COVID-19 та “зелену” перепустку, але при цьому фактично уникнути щеплення.

В Італії чоловік намагався отримати щеплення від COVID-19 у силіконову руку, але його викрили. Фото

Про це розповів керівник П’ємонту Альберто Сіріо у себе у Facebook. Тільки професіоналізм та уважність медиків допомогли відрізнити грамотну та правдоподібну підробку.

“Бутафорна рука із силікону дуже схожа на справжню кінцівку людини як на вигляд, так і на дотик. Проте медпрацівник, який проводив вакцинацію, запідозрив недобре і попросив пацієнта повністю оголити руку. До того ж він повідомив охорону про те, що сталося”, – зазначив політик.

Сиріо додав, що затриманий навіть намагався підкупити медичного працівника та уникнути покарання. Але співробітник не піддався вмовлянням і тепер порушник відповідатиме в суді за спробу обійти ухвали МОЗ.

“Все б це було дуже смішно і кумедно, але враховуючи ситуацію, що склалася в нашій країні, подібний інцидент зовсім не викликає посмішки. Бажання громадян обійти вакцинацію мають наслідки у вигляді серйозних жертв і великих матеріальних витрат для держави”, – підсумував політик.

Штучна рука.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.